Level 2 - B1

Level 2 - B1
Show:
Sort By:

Impact Level 2 - Lesson planner +Audio Cd+DVD

Impact helps teenage learners to better understand themselves, each other, and the world they live ..

ALL 3,200 Ex Tax: ALL 3,200

Impact Level 2 Student's Book

Impact ndihmon nxënësit adoleshentë që të kuptojnë më mirë veten, njëri-tjetrin dhe botën në të cil..

ALL 1,900 Ex Tax: ALL 1,900

Impact Level 2 Workbook + Audio Cd

Impact helps teenage learners to better understand themselves, each other, and the world they live ..

ALL 1,150 Ex Tax: ALL 1,150