Livello 3 - B1

Livello 3 - B1

Domani 3 eshte volumi i trete i kesaj metode dhe perbehet nga:

- libri i studentit i cili permban:

 - 16 mesime didaktike (te organizuara ne 6 module)

 - ushtrime

 - histri komike

 - teste vetevleresimi

 - gramatika

- DVD multimediale e cila perman:

 - pjeset e degjimit per ne klase

 - pjeset e degjimit per vetemesim

 - nje film te shkurter me ushtrime didaktike

 - nje version te animuar te historise komike

 - shtojca

 - teste

 - celesin e zgjidhjeve te ushtrimeve

Show:
Sort By:

Domani 3 - CD Audio

Il CD audio di Domani 3 contiene tutti i brani di ascolto per le attività da svolgere..

ALL 2,500 Ex Tax: ALL 2,500

Domani 3 - Guida per l'insegnante

Questa guida fornisce: le indicazioni metodologiche le istruzioni per lo svolgimento dell..

ALL 1,900 Ex Tax: ALL 1,900